U bevindt zich op de pagina › Specialisaties

Openingstijden:
maandag - vrijdag
9.00 tot 17.00 uur.

 

Wij werken alleen op afspraak. Heeft u overdag geen tijd? Maak dan een afspraak voor onze avondopenstelling op donderdagavond tot 20:30 uur.

 

Voor vragen of opmerkingen kunt u ons altijd mailen waarna wij binnen 24 uur contact met u opnemen.

 

Algemene voorwaarden (pdf)

 

Kantoorklachtenregeling (pdf)

Personen- en familierecht
U wilt scheiden? Een andere omgangsregeling? U wilt ze-kerheid over alimentatie of het ouderlijk gezag? We hebben jarenlange ervaring op het gebied van familierecht.

Arbeidsrecht
Een gedwongen ontslag grijpt diep in. U verliest uw baan en inkomen. Dat niet alleen: u voelt zich te kort gedaan. U wilt steun. Die vindt u bij ons. Wij luisteren naar u, analyseren uw probleem. We schatten kansen en risico’s in en gaan voortvarend aan de slag.

Bestuursrecht
U bent het niet eens met een besluit van de gemeente. U wilt in beroep tegen een besluit. Misschien bent u het niet eens met een afwijzing. Hoe dan ook, u wilt dat we voor u in actie komen tegen de overheid. U bent welkom.

Huurrecht
Achterstand in huurbetaling? De verhuurder wil dat u vertrekt? U vindt dat er veel te weinig wordt gedaan aan onderhoud? We hebben tientallen jaren kennis en ervaring verzameld op het gebied van het huurrecht. Uw belangen zijn bij ons in goede en ervaren handen.

Sociaal zekerheidsrecht
Als er één gebied is dat velen raakt, is het de sociale zekerheid. U krijgt misschien WW of bijstand. U bent ziek en u bent het niet eens met het oordeel van de arts. U krijgt toeslagen of raakt die kwijt. Uw schuldsanering wordt zonder schone lei beëindigd. Bij ons vindt u een luisterend oor, een goed advies en stevige behartiging van uw belangen.

 

 

 

naar boven